Home | BRAND VOICE | Promovarea online, cea mai buna strategie

Promovarea online, cea mai buna strategie

Publicat de

Orice afacere, fie ca este vorba despre un business la inceput de drum sau unul deja consacrat, are nevoie de promovare.

Promovarea dvs. sau a companiei dvs. este esentiala, fie ca sunteti liber profesionist sau antreprenor. Exista numeroase metode prin care ati putea face acest lucru. O metoda eficienta este promovarea online. Internetul a devenit una din cele mai bune unelte de vanzare. Promovarea pe internet ofera o modalitate ieftina si simpla de a face companiile mici sa isi creasca retelele de ditributie a produselor si serviciilor. Insa, acesta nu este de fapt singurul motiv pentru care companiile au ales promovarea online. Marketingul traditional care implica bannere distribuite prin oras sau reclame la televizor incepe sa nu mai dea rezultate deoarece psihologia consumatorului s-a schimbat. Din ce in ce mai multi oameni petrec timpul pe internet, pe retelele de socializare. Un nou tip de marketing se dezvolta si il putem considera ca fiind o continuare a marketingului traditional. Facebook-ul a avut un mare impact asupra intregii lumi. Multi oameni isi petrec timpul pe aceasta retea de socializare, iar specialistii in marketing au observat acest lucru. Asadar, promovarea online prin retelele de socializare va fi o strategie care in viitor se va dezvolta foarte mult iar firmele care deja se orienteaza spre acest tip vor avea de castigat.  

Subscribe to comments feed Comentarii (4 publicate)

avatar
E doar un articol incredibil de interesant. Sunt foarte incantat de talentul autorului.Subiectul este extrem de interesant și relevant.
avatar
FONDURI UE 21/03/2013 13:51:42
2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro
avatar
Marian Dumitru 26/08/2015 10:42:49
Aceste generatii sunt practic cele pentru care internetul este un mod de viata si, ca atare, pentru ele mediul online va deveni un mod uzual de a comanda produse. Anul, 2014 a adus o revigorare a ritmului de crestere a acestui sector de activitate.
avatar
Marian Dumitru 26/08/2015 10:43:22
Aceste generatii sunt practic cele pentru care internetul este un mod de viata si, ca atare, pentru ele mediul online va deveni un mod uzual de a comanda produse. Anul, 2014 a adus o revigorare a ritmului de crestere a acestui sector de activitate.
total: 4 | afişare: 1 - 4

Spune-ţi părerea despre acest articol!

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Te rog să introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite unui prieten Trimite unui prieten
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

Informatii Autor

Barbu Laura

Articolul este etichetat cu:

facebook, promovare online, marketing

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0