Home | DEZVĂLUIRI | Avem prefect de Vrancea. Pleacă Ciobălău, vine ciobanul

Avem prefect de Vrancea. Pleacă Ciobălău, vine ciobanul

Publicat de

Habemus prefectus şi subprefectus la Vrancea. De atîta aplicat legea, cea privind stabilitatea înaltului functionar public credeam că mai ramîneam încă un mandat cu prefectul Ciobălau cel mare iubitor de înalte dregatorii. Ciobălau se lauda peste tot ca peste el nu se poate trece căci doar el e subprefectul lege şi că nimeni nu poate încalca legea ce îl obliga să rămînă în funcţie, să se sacrifice pentru judeţ, pentru guvernare . Se împăuna atît de tare cu găselniţa juridică încît începuse să creadă şi el în ea.Mai, mai că s-ar fi întors la PNL.

   Uitase pasămite că şi în cazul lui nu s-a aplicat niciodată legea . Oare a posedat vreodată cunostinţe de administraţie sau drept ca să sustină vreun concurs oarecare în vreo funcţie publică? Si totuşi este  înalt functionar public. Este binecunoscut faptul că a împuns mereu şcoala cu coarnele, căci vedea mereu roşu în fata ochilor deşi biata tabla şcolară era neagră. A fost pus de Săpunaru pe post de lacheu, căci aşa cum văzuse şi la Oprisan sau Vraciu mai înaintea lui, asta era modă. Dar cînd l-a suspendat Boc 2 luni ca să candideze la PNL partid atunci cum stăteam cu principiul neafilierii politice?
      Şi pentru ca în Romania orice se poate ,un înalt functionar public este înlocuit cu un altul care nu e tot atît de înalt ,dar cu venituri mult mai consistente la APIA şI cu multe oi la sîna de la Rugineşti. În conditiile în care la geamul de la etajul 2 al prefecturii poti vedea ochiul lacrîmînd în tristete şi uitare al unui alt independent şi înalt functionar public: inspectorul guvernamental Ion Oprea, care mai  plînge după tăticul său politic şi acuma. E drept pe un salariu de boier mare. Ca în telenovele, graşii aştia de înalti bugetari, greu o mai duc, frate! Noul prefect , pus de PNL după cam multe scremeri, are acceptul baronului. Ironia sortii este că a fost gata să candideze pe la PDL, dar şi-a găsit şi MRU tocmai acum în prag de alegeri să se lase demis. Dar tocmai aceasta este principala calitate a stimatului domn Vieru, mare proprietar de oi pentru care a încasat multe subvenţii de la APIA. Şi el iubeşte creştineste toate partidele şi prin asta este obiectiv ca tot ….înaltul fonctionar apolitic pus în slujba cetăţeanului. Care cetăţean? Vă lăsăm să ghiciţi.

Subscribe to comments feed Comentarii (2 publicate)

avatar
FONDURI UE 25/01/2013 15:23:39
2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro
avatar
cultivarea ciupercilor 02/04/2013 17:12:13
Cum Sa Castigi 9000 lei Lunar Cultivand Ciuperci intr-un spatiu de numai 80 mp? Iata cum AFACEREA TA cu CIUPERCI devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce la o mirco ferma de 80 mp peste 23000 EURO pe an . Detalii pe: www.cultivareaciupercilor.ro
total: 2 | afişare: 1 - 2

Spune-ţi părerea despre acest articol!

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Te rog să introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite unui prieten Trimite unui prieten
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

Informatii Autor

Jurnalul de Vrancea

Articolul este etichetat cu:

Acest articol nu are etichete

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0