Home | EVENIMENTE | „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!"

„Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!"

Publicat de

Ministerul Administraţiei şi Internelor desfăşoară, în perioada 10 mai – 9 iunie 2012, în contextul alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale, o campanie de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la sancţiunile prevăzute de lege în cazul votului ilegal şi a mitei electorale, având ca slogan „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!".

În scopul promovării acestei campanii, au fost realizate la nivelul instituţiei, cu resurse umane si materiale proprii, un spot tv (durata de 19 secunde) şi un spot radio (durata de 24 de secunde), precum şi afişe şi fluturaşi conţinând mesajul de informare şi conştientizare „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!".La nivelul fiecărui judeţ, în cadrul unor acţiuni ale poliţiştilor de proximitate, jandarmilor, poliţiştilor de frontieră şi specialiştilor în prevenire, materiale preventive vor fi înmânate cetăţenilor. În spiritul transparenţei, a fost operaţionalizat site-ul www.votlegal.mai.gov.ro, care conţine informaţii cu caracter legislativ, precum şi despre acţiunile desfăşurate, potrivit competenţelor, de structurile M.A.I. din plan central şi teritorial, pentru asigurarea unui proces electoral în condiţii de legalitate.
Accesând pagina de Facebook dedicată campaniei „Mita şi votul ilegal înseamnă închisoare!" (http://www.facebook.com/pages/Mita-si-votul-ilegal-inseamna-inchisoare/375767239136508) regăsiţi atât informaţii despre campanie, dar şi materiale de promovare, iar pe contul de Youtube (http://www.youtube.com/user/maigov) al Ministerului Administraţiei şi Internelor, video poate fi vizualizat spotul realizat pentru campanie, urmând ca periodic să fie actualizat cu imagini de la acţiunile desfăşurate de structurile MAI.


 

 

 

Subscribe to comments feed Comentarii (3 publicate)

avatar
Latrice 02/04/2013 16:07:19
Great ingihst! That's the answer we've been looking for.
avatar
kiiuxpzgyws 04/04/2013 00:42:21
eGgroI <a href="http://vholtyvsgsep.com/">vholtyvsgsep</a>
avatar
Allie 02/06/2016 14:55:24
parece que a parte 5 esta conrrompido&#8230;.favor ve0brcai&#823r;ofrigado!!! Responde:Algo de errado deve ter acontecido durante o seu download. Exclua essa possivel parte corrompida e baixe novamente
total: 3 | afişare: 1 - 3

Spune-ţi părerea despre acest articol!

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Te rog să introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite unui prieten Trimite unui prieten
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

Informatii Autor

Jurnalul de Vrancea

Articolul este etichetat cu:

Acest articol nu are etichete

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0