Home | ŞTIRI DIN VRANCEA | Vrancea: Alegeri cu cîştigător anunţat

Vrancea: Alegeri cu cîştigător anunţat

Publicat de
Vrancea: Alegeri cu cîştigător anunţat

În jur de 320.000 de vrânceni sunt aşteptaţi duminică la vot, pentru scrutin fiind tipărite peste 1,3 milioane buletine de vot. Peste 10.000 de persoane din judeţul Vrancea nu vor vota, cea mai mare parte dintre aceste fiind plecate în străinătate, se arată într-analiză publicată de Agerpres.

În judeţul Vrancea au fost organizate 354 de secţii de votare, în 73 de localităţi. Pentru asigurarea ordinii la alegeri sunt implicaţi 607 poliţişti, 368 jandarmi, 158 de pompieri şi 20 de lucrători ai Serviciului Public Comunitar. În Vrancea s-au înscris 1.033 de candidaţi pentru consiliile locale, Consiliul Judeţean şi primării. Candidaţii se luptă pentru 73 de funcţii de primar, 927 de funcţii de consilier local, 32 de poziţii de consilier judeţean şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. Grăitor pentru nivelul de democraţie din Vrancea, în localitatea Păuleşti din munţii Vrancei există un singur candidat la funcţia de primar din partea USL, primarul în exerciţiu.

Caştigătorul ia totul

Alegerile locale nu vor aduce surprize în Vrancea, USL fiind dat caştigător absolut de cei mai mulţi observatori politici. La preşedinţia Consiliului Judeţean candidează Marian Oprişan (USL), preşedintele în exerciţiu, Virginia Muris (Partidul Verde), Neagu Murgu (PP-DD), Hristea Camelia (Partidul Socialist Roman) şi Surugiu Ionel (PRM). PDL nu are candidat propriu pentru postul de preşedinte al Consiliului Judeţean întrucat candidatul propus s-a retras cu puţin timp înainte de rămînerea definitivă a listelor propuse de competitorii electorali. În ceea ce priveşte membrii Consiliului Judeţean aau depus liste nouă partide politice. La Primăria municipiului Focşani şi-au anunţat candidatura oLa nivelul judeţului primarii în funcție vor câștiga fără probleme un nou mandat, în general la distanțe mari față de competitorii lor. pt candidaţi, dintre care doi independenţi. Alegătorii au de ales între “continuitatea” propusă de primarul Decebal Bacinschi, care candidează din partea USL pentru un nou mandat, şi “schimbarea” dorită de contracandidatul acestuia din partea Alianţei pentru Vrancea, deputatul democrat-liberal Alin Trăşculescu. Primăria Focşani mai este ravnită de Aurel Bîcu (PP-DD), Cătălin Dan Butnaru (Partidul Verde), Popescu Adrian (PRM), Corduneanu Violeta Carmina (Paridul Socialist Roman) şi independenţii Petrea Petrea şi Cristinel Irimia.

Subscribe to comments feed Comentarii (5 publicate)

avatar
FONDURI UE 25/01/2013 15:21:40
2013 este anul in care Fondurile Europene NERAMBURSABILE se acorda si la noi la fel de usor ca in statele membre ale Uniunii Europene ! Detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro
avatar
cultivarea ciupercilor 02/04/2013 17:09:47
Cum Sa Castigi 9000 lei Lunar Cultivand Ciuperci intr-un spatiu de numai 80 mp? Iata cum AFACEREA TA cu CIUPERCI devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce la o mirco ferma de 80 mp peste 23000 EURO pe an . Detalii pe: www.cultivareaciupercilor.ro
avatar
Cresterea Prepelitelor 02/04/2013 17:21:42
Cum poti castiga 3000 de euro lunar Crescand Prepelite intr-un spatiu de numai 20mp?Iata cum AFACEREA TA cu PREPELITE devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce 1100 lei,la fiecare 125 lei investiti in productie.Detalii pe:www.crestereaprepelite.ro
avatar
Bizhub 215 03/06/2013 17:49:47
Imi place initiativa domnului Teodor Maries. Pacat ca asta include greva foamei, ceea ce reprezinta ca isi pune in pericol sanatatea personala.
Procurorul general al Romaniei a dispus copierea tuturor actelor din dosarul Revolutiei pentru a fi trimise la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, in urma discutiilor avute vineri cu Asociatia 21 Decembrie si cu ministrul Justitiei.
avatar
Lelandpunse 10/09/2017 03:55:26
301 Moved Permanently
<a href=https://www.viagrapascherfr.com/>More info>>></a>
total: 5 | afişare: 1 - 5

Spune-ţi părerea despre acest articol!

  • Bold
  • Italic
  • Underline
  • Quote

Te rog să introduci codul din imagine:

Captcha
  • Trimite unui prieten Trimite unui prieten
  • Versiune pentru imprimantă Versiune pentru imprimantă
  • Versiune text Versiune text

Informatii Autor

Jurnalul de Vrancea

Articolul este etichetat cu:

alegeri locale 2012

VOTEAZĂ ACEST ARTICOL

0